De eerste avond aten we een warme variant van de gele gazpacho die ik eerder maakte. Ik vond hem (inderdaad, want ik zei het toen al) warm lekkerder dan koud.
En een lekkere pasta met artisjokken, champignons en ham
Ik kreeg een klein flesje eigengemaakte rozen-azijn. Heel lekker (ruikend)! Eerder kreeg ik al een fles vlierbloesemazijn, ook al zo een fijne smaakcombinatie. Bijvoorbeeld te gebruiken in salades, gegrilde groentes of over een schaaltje aardbeien.
Ik kocht bij de korenmolen in het dorp een voorraad tarwemeel, gemengde gedroogde vruchten en noten (met de afschuwelijke naam gezondheidsmix) en zadenmix (haver, lijnzaad, sesamzaad en pompoenpitten). En uiteraard een kilo van het speltpannenkoekenmeel waar deze molen bekend om staat:

De tweede avond aten wij erwtjescreme met munt en met Hollandse garnalen,


met prachtig gekleurde groentes (bieten, paprika, courgette, tomaat, mais), veel uit eigen tuin.

En als dessert hadden we citroensorbetijs met limoncello
O en het was ook gezellig.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten